Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Ford lisab Euroopa enimmüüdud pikapi mudelivalikusse eksklusiivsed uued Ranger Stormtrak ja Wolftrak erimudelid

  • Tipptasemel näitajatega Ranger Stormtrak pakub päid pöörama panevat stiili, kõrgekvaliteedilise nahaga interjööri ja mudelivaliku tippu kuuluvat 213 hj EcoBlue mootorit koos kümnekäigulise automaatkäigukastiga.

  • Julge ja karm Ranger Wolftrak on oma omadustega, mille sekka kuuluvad Conquer Grey värv, elektrooniliselt lukustuv tagadiferentsiaal, maastikurehvid ja mattmust viimistlus, ühtviisi tegija nii töös kui lõbutsemises.

  • Uus elektriline veokasti kate, mis kuulub Ranger Stormtraki puhul standardvarustusse ja Ranger Wildtrak Double Cabi puhul nüüdsest lisavarustusse, pakub lisamugavust ja praktilisust.

  • Ranger Stormtraki ja Wolftraki toodetakse piiratud koguses, et tagada eksklusiivsust. Mõlemad mudelid jõuavad Fordi esindustesse üle Euroopa alates 2021. aasta oktoobrist.

Ford esitles uut Ranger Stormtraki ja Ranger Wolftraki – kaht põnevat erimudelit, mis tuginevad auhinnatud pikapi stiilsusele ja võimekusele.

Ranger Stormtrak on tipptasemel pikap, mis pakub eristuvat disaini ja kõrgetasemelisi omadusi klientidele, kes väärtustavad väljapaistvat võimekust ja külluslikku varustust, mis vastab nende aktiivse elustiili vajadustele. Ranger Wolftrak on karm ja kartmatu pikap, mis on disainitud klientide jaoks, kes töötavad välitingimustes ja soovivad kompromissitut maastikuvõimekust ilma mugavust ja head välimust ohvriks toomata.

„Klientidele meeldib meie Rangeri karm välimus ja võimekus, nii et oleme meie uued Stormtrak ja Wolftrak erimudelid loonud mõlemat veelgi enam pakkuma,“ ütles Fordi Euroopa tarbeautode valdkonna üldjuht Hans Schep. „Stormtrak ühendab rabava välimuse luksuslike detailide ja aktiivse elu jaoks mõeldud omadustega, Wolftraki karm maastikuvõimekus aitab selle omanikel sissetallatud rajalt nii töö kui lõbu eesmärgil mugavalt maha keerata.“

Ford lisab ka Ranger Wildtrak Double Cabile ihaldusväärse uue elektrilise veokasti katte võimaluse, mis kuulub Ranger Stormtraki puhul standardvarustusse.

Uus Stormtrak on tõeline loodusjõud

Tipptasemel Ranger Wildtrakil põhinev uus Ranger Stormtrak pakub veel paremaid näitajaid koos lisatud mugavusfunktsioonide ja unikaalsete viimistlustega. Autosid toodetakse piiratud koguses, et tagada eksklusiivsust ning need on saadaval ruumikat tagaistet pakkuva Double Cabi või suuremat pagasiala pakkuva Super Cabina.

Kõik Ranger Stormtraki mudelid on varustatud Fordi tipptasemel 213 hj 2-liitrise EcoBlue kahe turboga diiselmootoriga, mis oma 500 Nm maksimaalse pöördemomendiga pakub silmapaistvat pukseerimisvõimet. Standardne lülitatav nelikveosüsteem pakub enesekindlat maastikuvõimekust, kõrgetasemeline 10‑käiguline automaatkäigukast sujuvat ja pingevaba sõiduelamust.

Rabav Rapid Red värv on mõeldud ainult Ranger Stormtrakile ning seda täiendab eksklusiivne punane iluvõredetail, mis annab oma panuse esiosa jõulisse disaini. Autol on ka LED-esituled ning standardvarustusse kuuluv tugev põhjakaitse loob üleni tõsiseltvõetava oleku. Valida saab ka Frozen White või Blue Lightning värvi. Ranger Stormtraki võimsat välimust võimendavad eksklusiivsed kapoti- ja küljedetailid, kolmemõõtmelised embleemid ning must tagumine kaitseraud ja veokasti turvakaar.

Lisaks leiab sellelt veokasti kaitsva sisu, laadimisala eraldaja ja Fordi uue elektrilise veokasti katte, mis kuulub standardvarustusse ja pakub asjade vedamisel suuremat mugavust ja praktilisust. Ranger Stormtrak säilitab ka populaarsetele Wildtraki mudelitele omase ühetonnise kandevõime ja 3500 kg maksimaalse pukseerimisvõimekuse.

Ranger Stormtraki sisemust on täiendatud kõrgekvaliteediliste lisade ja praktiliste omadustega. Stormtrakile ainuomastel istmetel on kasutatud sama peent nahka nagu Fordi kuulsal Ranger Raptoril ning neile on lisatud Stormtraki logod ja iseloomuliku mustriga polsterdus. Tinted Graphite toonis pinnad ja punased õmblused peegeldavad Stormtraki eksimatult äratuntavat väliskoloriiti.

Ranger Wolftrak taltsutab metsikut loodust

Ranger Wolftrak on loodud neile, kes soovivad usaldusväärset maastikuvõimekust ja julget, lakoonilist välimust. Ranger XLT seerial põhineva Wolftraki jõuallikaks on Fordi 170 hj 2‑liitrine EcoBlue diiselmootor, millele saab juurde valida kuuekäigulise manuaalkäigukasti või kümnekäigulise automaatkäigukasti.

Lülitatav nelikveosüsteem, millel saab sõidu ajal valida tagaveo, nelikveo ja aeglustiga nelikveo vahel,1 elektrooniliselt lukustuv tagadiferentsiaal ja maastikurehvid võimaldavad keerulistes maastikutingimustes toime tulla. Selles abistab ka aeglustiga nelikveo valik, mis võimaldab järskudel nõlvadel ja pehmel pinnasel paremini hakkama saada.

Ühetonnine kandevõime ja 3500 kg maksimaalne pukseerimisvõimekus pakuvad märkimisväärset veovõimet, mida toetab ka standardvarustusse kuuluv veokasti kaitsev sisu. Valikuline käsitsi liigutatav veokasti kate või Aeroklas kate on saadaval mattmustana, et sobituda Ranger Wolftraki mustade välisdetailidega.

Ranger Wolftraki kasti torudest turvakaar loob karmi ilme ja lihtsustab lisavarustuse paigaldamist ja pagasi kinnitamist. Aukartustäratav Conquer Grey värv rõhutab pikapi jooni ja toob esile mattmusta iluvõre, põhjakaitse, 17-tollised mustad valuveljed ja lävepakukatted. Saadaval on ka Sea Grey värv. Pikapi eristuvale stiilile panevad punkti tumedad Wolftraki embleemid.

Ranger Wolftraki reisijateruumi eksklusiivsete nüansside seas on Wolftraki embleemid, mattmustad uste detailid ja armatuurlaud ning vastupidavad ilmastikukindlad põrandamatid. Fordi 8-tollise ekraaniga SYNC 3 ühenduvus- ja navigatsioonisüsteem kuulub standardvarustusse.

Uus elektriline veokasti kate lisab praktilisust

Ford tutvustab ka uut ja atraktiivset elektrilist veokasti katet, mis on lisavarustusena saadaval Ranger Wildtrak Double Cab mudelitele ja kuulub Ranger Stormtraki puhul standardvarustusse. Elektriline veokasti kate lisab mugavust ja kasutuslihtsust, võimaldades katet sulgeda ja avada võtmepuldil, veokastis või reisijateruumis armatuurlaual asuvate nuppude abil. Andurid hoolitsevad selle eest, et sõrmed või pagas katte vahele ei jääks.

Ranger püstitas eelmisel aastal rekordi, võttes 34,9 protsenti turuosast ja kindlustades veelgi oma positsiooni Euroopa enimmüüdud pikapina.

Eesti turule on uusi Ford Rangeri Stormtrak ja Wolftrak mudeliversioone oodata 2022. aasta alguseks.